TOBB Türkiye 100 Ödülü SAMM Teknoloji’nin


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği TOBB öncülüğünde, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı ( TEPAV | Economic Policy Research Foundation of Turkey ) işbirliğinde gerçekleştirilen ve TOBB Başkanı Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu ‘nun katılımı ile 6. dönem TOBB Türkiye 100 yarışmasında; SAMM Teknoloji olarak en hızlı büyüyen 100 şirket arasına girerek 81. olduk.

SAMM Teknoloji’nin 2016-2018 dönemindeki satış geliri artış hızı sıralamasına göre büyüme hızında elde ettiği bu başarı; 22 Aralık 2020 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin organizasyonuyla yapılan Türkiye 100 Ödül Töreni’nde kamuoyuna ilan edilmiştir.

SAMM Teknoloji olarak en hızlı büyüyen 100 şirket arasına yer alma başarısı; Daima hedeflerine sağlam adımlarla yürüyen, gece-gündüz demeden azim ve istekle çalışan SAMM Teknoloji Ailesi’nin başarısıdır!

Emeği geçen tüm SAMM Teknoloji çalışanlarına teşekkür ediyor, başarılarımızın artarak devam etmesini diliyoruz.




Samm Teknoloji Hakkında

Samm Teknoloji, başta fiber optik sistemler ve nesnelerin interneti olmak üzere farklı sektörlerde hizmetleri olan bir üretim ve mühendislik şirketidir. Evlere kadar fiber (FTTH), veri merkezleri ve fiber optik bağlantı ekipmanlarında pek çok patente sahip olup, kendi Ar-Ge’sinde çok çeşitli ürünler geliştirip sektörün kullanımına sunmuştur.

Ayrıca, anahtar teslim elektrik taahhüt işleri, ısı takip ve izleme ve bilişim sektöründe de hizmetleriyle de lider firmalar arasında yer almaktadır.

Ticari Markalar

Samm, Samm Teknoloji, SAMM Teknoloji A.S’nin kayıtlı Ticari markalarıdır. Diğer isimler, ilgili sahiplerinin ticari markaları olabilir.