Customizable Raspberry Pi Production Begins

Özelleştirilebilen Raspberry Pi’lerin Seri Üretimi Başlıyor


Raspberry Pi mevcut özellikleri ile bir çok kişi tarafında kullanılıyor ve çok çeşitli projeler yapılabiliyor. Yalnız bazı özel uygulamalar için üzerindeki özellikler fazla veya yetersiz kalabiliyor. Bu durumlar için daha fazla özelliştirilmiş bir Raspberry Pi‘ye ihtiyaç duyuluyor. Element14  ile yapılan anlaşma yapılan anlaşma çerçevesinde Raspberry Pi’yi istediğiniz özelliklerde konfigüre edebilir ve üretimini yaptırabilirsiniz. Yani, yeni arabirimler bağlantılar ve pinler eklenebilir veya kaldırılabilir olacak. Daha fazla RAM, kablosuz bağlantı ve hafıza özelliği eklenebilir, güç özellikleri değiştirilebilir olacak. Sadece GPU ve ilgili yazılımlar değiştirilemeyecek.

Bu durum son kullanıcılar için değil, özel ihtiyaçları için binlerce Raspberry Pi kullanan kurumlar için geçerli olacak ve özel seri üretimler yapılacak.

Özel üretim Raspberry Pi’ler için süreç, Element14’e yapacağınız başvuru ile başlayacak. 200’den fazla mühendis tarafından yapılacak inceleme sonucunda 3 hafta içinde size öneri ve fiyat bilgisi verilecek. Anlaşma sağlandıktan sonra üretim süreci başlayacak.



Samm Teknoloji Hakkında

Samm Teknoloji, başta fiber optik sistemler ve nesnelerin interneti olmak üzere farklı sektörlerde hizmetleri olan bir üretim ve mühendislik şirketidir. Evlere kadar fiber (FTTH), veri merkezleri ve fiber optik bağlantı ekipmanlarında pek çok patente sahip olup, kendi Ar-Ge’sinde çok çeşitli ürünler geliştirip sektörün kullanımına sunmuştur.

Ayrıca, anahtar teslim elektrik taahhüt işleri, ısı takip ve izleme ve bilişim sektöründe de hizmetleriyle de lider firmalar arasında yer almaktadır.

Ticari Markalar

Samm, Samm Teknoloji, Foyer, FOTAS SAMM Teknoloji A.S’nin kayıtlı Ticari markalarıdır. Diğer isimler, ilgili sahiplerinin ticari markaları olabilir.