Hediye kazanan arkadaşlarımız


Bu haftanın Raspberry Pi kitabı kazanan yorumları:

Mehmet Faruk Ç. 

Samm Teknoloji ile ilk tanışmamız, internet üzerinden RaspberryPi araştırmamız sırasında gerçekleşti. Diğer alternatifler arasından, müşteriler için çok daha rahat bir kullanım sunan alışveriş arayüzü rahatlıkla sıyrılabiliyordu. Detaylı incelememiz sonucunda da, sektöründeki en güvenilir firmalardan biri olduğunu öğrendik ve aklımızda hiçbir şüpheye yer bırakmaksızın siparişlerimizi verdik… Oldukça hızlı ve temiz teslimatı, kusursuz ürünleriyle bizi kendilerine hayran bırakmayı başardılar…

Yusuf O.

Garanti dışı ürün almaktan kaçındığım için, Raspberry pi Türkiye Distribütörü olan SAMM ı seçtim. Bu seçimim bana güven, uygun maliyet ve destek olarak geri döndü. Sipariş öncesi ve sonrası bir problemle karşılaşmamakla birlikte, alışveriş yapmaktan memnuniyet duydum. Raspberry pi ye gelirsek, ben linux dünyasına en az maliyetle atlamak ve ufak robotlar geliştirmek için raspberry pi satın aldım. Geniş kütüphaneleri, her türlü konuda ulaşabileceğimiz destek forumları, eğitim kitapları, insanı yeni şeyler yapmaya ateşleyen mükemmel proje sunumları ile raspberry pi benim hayatıma çok şey kattı. Raspberry pi mi elime aldığımda hala sorarım bu kadar işi hakkaten bu küçük kartmı yapıyor diye kendi kendime ! Teşekkürler Raspberry pi , Teşekkürler SAMM TEKNOLOJİ !

M Enes T.

#BirgünHerkesRaspberryPiLenecek 😉 Bence gömülü sistemler ile uğraşan ilgilenen herkesin elinde bulundurup kapasitesi ölçüsünde kullanması gerek stabil bir cihazdır. Teşekkürler Eben Upton ve ekibi..

Elmoblatch

Raspi’ımı SAMM’dan aldım ve pek çok kişiye Samm’den aldırdım. Yeni versyonu ısmarlayacak olursam yine tereddütsüz SAMM’den alırım. Halen işini adabıyla yapmaya çalışan nadir firmalardan. Çok özel bir RasPi hikayem yok 🙂 Raspi’ımı evde NAS server, SAMBA ile networking, FTP Server, HTTP Test server, DDNS Updater, Media Player ve DOS Gamebox olarak kullanıyorum. Şu ana kadar Raspi’de mükemmel, RasPi ile tanıdığım Samm’de. Raspi meraklılarına önerdiğim tek adres. Siteyi de sürekli takip ediyorum. Tekrar tekrar teşekkürler.

Nazır Dogan

Beni şaşırtan bir hızda geldi.Açıkcası firmanızın reklama daha çok ihtiyaçı oldugunu düşünüyorum.o kadar kalitesiz firma reklamlarla insanları çekereken ,sizin bu hizmeti daha fazla insana duyurmanınız eksiklik gibi geldi bana .


Samm Teknoloji Hakkında

Samm Teknoloji, başta fiber optik sistemler ve nesnelerin interneti olmak üzere farklı sektörlerde hizmetleri olan bir üretim ve mühendislik şirketidir. Evlere kadar fiber (FTTH), veri merkezleri ve fiber optik bağlantı ekipmanlarında pek çok patente sahip olup, kendi Ar-Ge’sinde çok çeşitli ürünler geliştirip sektörün kullanımına sunmuştur.

Ayrıca, anahtar teslim elektrik taahhüt işleri, ısı takip ve izleme ve bilişim sektöründe de hizmetleriyle de lider firmalar arasında yer almaktadır.

Ticari Markalar

Samm, Samm Teknoloji, Foyer, FOTAS SAMM Teknoloji A.S’nin kayıtlı Ticari markalarıdır. Diğer isimler, ilgili sahiplerinin ticari markaları olabilir.