RASPBERRY PI presentation-1

İstanbul İli Ortaokullar Arası 5.Sudoku Yarışmasında Raspberry Pi


İstanbul İli Ortaokullar arası 5. Sudoku yarışmasında çocuklar ile birlikte Raspberry Pi de ter döktü.

Bu sene Üsküdar Gençlik Merkezinde  beşincisi düzenlenen Sudoku yarışmasında, SAMM Teknoloji Raspberry Pi ürününü çocukların beğenisine sundu.

Standımızı ziyaret eden Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ertuğrul BİLİCAN tarafından da beğenilen ürünümüz, çocuklardan tam puan alarak büyük ilgi gördü. Denemek için sıra oluşturan çocukların ilgisi görülmeye değerdi. 

SAMM Teknoloji A.Ş




Samm Teknoloji Hakkında

Samm Teknoloji, başta fiber optik sistemler ve nesnelerin interneti olmak üzere farklı sektörlerde hizmetleri olan bir üretim ve mühendislik şirketidir. Evlere kadar fiber (FTTH), veri merkezleri ve fiber optik bağlantı ekipmanlarında pek çok patente sahip olup, kendi Ar-Ge’sinde çok çeşitli ürünler geliştirip sektörün kullanımına sunmuştur.

Ayrıca, anahtar teslim elektrik taahhüt işleri, ısı takip ve izleme ve bilişim sektöründe de hizmetleriyle de lider firmalar arasında yer almaktadır.

Ticari Markalar

Samm, Samm Teknoloji, Foyer, FOTAS SAMM Teknoloji A.S’nin kayıtlı Ticari markalarıdır. Diğer isimler, ilgili sahiplerinin ticari markaları olabilir.