Samm Teknoloji, Tübitak Bilgem Standında İnovasyon Haftasına Katıldı!


Türkiye’nin en kapsamlı inovasyon etkinliği; “İnovasyonun Yeni Yüzyılı” teması ile 3 yılın ardından bu yıl tekrar fiziksel olarak meraklıları ile buluşuyor.

Etkinlikte; Samm Teknoloji, Tübitak Bilgem standında Türkiye ve Dünya’da başarı elde etmiş olan Fiber Optik Dağıtık Akustik Algılama Sistemi FOTAS’ı sergiliyor.

SAMM Teknoloji olarak; sizleri TÜBİTAK BİLGEM ve SAMM Teknoloji İletişim A.Ş. tarafından geliştirilmiş olan FOTAS ürünlerimizi daha yakından tanımaya davet ediyoruz.

Standımızı ziyaret edenler arasında, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, Teknoloji ve Ar-Ge Direktörümüz Bulent Toksoz ‘den FOTAS hakkında bilgi aldı.



   Türkiye İnovasyon Haftası Hakkında

Türkiye İnovasyon Haftası; global şirketlerin üst düzey yöneticilerinden, inovasyonun fikir liderlerine, akademisyenlerden öğrencilere, Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin yöneticilerinden kamunun en üst düzey temsilcilerine kadar inovasyona dokunan tüm paydaşları bir araya getiriyor.

Farklı ve yeni fikirleri geliştirerek bunları uygulamak anlamına gelen “inovasyon” kavramı ile sürekli gelişimi misyon haline getiren Türkiye İhracatçılar Meclisi, yöntemlerinde gösterdiği gelişim ve trend izleyici değil belirleyici olma atılımı ile değişimi kucaklayan bir konuma yerleşmiştir. Bu yaklaşım İnovasyon Haftası’nda bir dönüşümü ifade etmektedir. İnovasyon haftası dönüşüyor, Türkiye inovasyonla yükseliyor!


Samm Teknoloji Hakkında

Samm Teknoloji, başta fiber optik sistemler ve nesnelerin interneti olmak üzere farklı sektörlerde hizmetleri olan bir üretim ve mühendislik şirketidir. Evlere kadar fiber (FTTH), veri merkezleri ve fiber optik bağlantı ekipmanlarında pek çok patente sahip olup, kendi Ar-Ge’sinde çok çeşitli ürünler geliştirip sektörün kullanımına sunmuştur.

Ayrıca, anahtar teslim elektrik taahhüt işleri, ısı takip ve izleme ve bilişim sektöründe de hizmetleriyle de lider firmalar arasında yer almaktadır.

Ticari Markalar

Samm, Samm Teknoloji, Foyer, FOTAS SAMM Teknoloji A.S’nin kayıtlı Ticari markalarıdır. Diğer isimler, ilgili sahiplerinin ticari markaları olabilir.