Kocaeli Chamber of Commerce Awards Us For Being One Of The Fastest Growing Companies

En Hızlı Büyüyen Şirketlerden Biri Olarak, Kocaeli Ticaret Odası’ndan Ödül Aldık.


TOBB öncülüğünde ve TEPAV işbirliğinde düzenlenen, başvuran şirketlerin 2015-2017 arası 2 yıllık ciro artışı dikkate alınarak yapılan Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi yarışması sonuçlanmış olup, SAMM Ailesi olarak bu listede yer almayı başardık.



29.05.2019 da Kocaeli Ticaret Odasında yapılan, Satış ve Teknoloji Direktörümüz Murat Atilla’nın katılımı ile gerçekleştirilen törenle başarımızı bir ödül ile taçlandıran Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Sn. Necmi Bulut ‘a, Gebze Ticaret Odası Başkanı Sn. Nail Çiler’e ve ödülümüzü takdim eden Kocaeli Ticaret İl Müdürü Sn.Veysi Uzunkaya’a SAMM ailesi olarak teşekkür ederiz.


Samm Teknoloji Hakkında

Samm Teknoloji, başta fiber optik sistemler ve nesnelerin interneti olmak üzere farklı sektörlerde hizmetleri olan bir üretim ve mühendislik şirketidir. Evlere kadar fiber (FTTH), veri merkezleri ve fiber optik bağlantı ekipmanlarında pek çok patente sahip olup, kendi Ar-Ge’sinde çok çeşitli ürünler geliştirip sektörün kullanımına sunmuştur.

Ayrıca, anahtar teslim elektrik taahhüt işleri, ısı takip ve izleme ve bilişim sektöründe de hizmetleriyle de lider firmalar arasında yer almaktadır.

Ticari Markalar

Samm, Samm Teknoloji, SAMM Teknoloji A.S’nin kayıtlı Ticari markalarıdır. Diğer isimler, ilgili sahiplerinin ticari markaları olabilir.