AMM Brand Copper Joint Kits are Back in Stock

SAMM Marka Bakır Ek Kitleri Yeniden Karşınızda


TCDD saha montaj ihtiyaçları doğrultusunda oluşturulan JRW Demiryolları Özel Düz Ek Kiti (TCDD) ve BRW Demiryolları Özel Branşman Kitleri yeniden SAMM güvencesiyle karşınızda.

BRW ve JRW Bakır Ek kitleri Nedir?

Isıyla daralan ek kiti sistemi dolgulu ve dolgusuz kablolar için çevresel ve mekanik olumsuzluklara karşı koruma amaçlı tasarlanmış bakır ürünlerdir.

Diğer Aksesuarlar Nelerdir?

Duraseal Isı ile daralan konektörler ve terminaller tel bağlantıları (ekleri) için sağlam bir çözüm sunar.

Sabit Kuvvet Yayları kurşun veya alüminyum kılıflar ve bakır ekranlı kablolarda kullanılmak üzere kaynaksız bağlantılar için tasarlanmıştır.

JRW Joint Kit
BRW Branşman Kiti



Duraseal

Constant Force Springs

Ürünleri daha detaylı incelemek için tüm bakır ürünlere göz atabilirsiniz.


Samm Teknoloji Hakkında

Samm Teknoloji, başta fiber optik sistemler ve nesnelerin interneti olmak üzere farklı sektörlerde hizmetleri olan bir üretim ve mühendislik şirketidir. Evlere kadar fiber (FTTH), veri merkezleri ve fiber optik bağlantı ekipmanlarında pek çok patente sahip olup, kendi Ar-Ge’sinde çok çeşitli ürünler geliştirip sektörün kullanımına sunmuştur.

Ayrıca, anahtar teslim elektrik taahhüt işleri, ısı takip ve izleme ve bilişim sektöründe de hizmetleriyle de lider firmalar arasında yer almaktadır.

Ticari Markalar

Samm, Samm Teknoloji, Foyer, FOTAS SAMM Teknoloji A.S’nin kayıtlı Ticari markalarıdır. Diğer isimler, ilgili sahiplerinin ticari markaları olabilir.