SOCAR Star Rafineri

Star Ege Rafinerai Projesi için Yeni Sözleşme: Elektrik ve Enstruman İşleri


Star Ege Rafineri Projesi için Yeni Sözleşme: Elektrik ve Enstruman İşleri

Samm Teknoloji, Socar’ın sahibi olduğu Star Ege Rafineri Projesinde Waste Water Treatment Plant için TSGI* ile Elektrik ve Enstruman montaj işleri için sözleşme imzaladı.

Aynı zamanda projede TEKFEN’in Elektrik ve Enstruman montaj işlerinde P1A bölgesi için birim fiyatlı anlaşma sağlamış olup, her iki bölgede saha montaj çalışmaları başlamıştır.

Dinamik ve tecrübeli teknik bir ekiple çalışan SAMM Teknoloji, Elektrik ve Enstruman montaj işlerinin yanı sıra Endüstriyel standartlara uygun olarak kurduğu kalibrasyon ve test laboratuvarında son teknolojik test aletleri ile kalibrasyon hizmeti sağlamaktadır.

Yaklaşık 200 kişilik bir ekiple yürütülecek projemiz 2017 yılı sonunda tamamlanacaktır.

Samm Teknoloji A.Ş. Genel Müd. Yrd. Murat Atilla endüstriyel taahhüt sektöründe kısa sürede elde ettikleri bu başarıyı sürdürmek için  yatımlarının devam edeceğini ama en büyük yatırımın insan kaynağı ve ekip ruhu olduğunu belirtti.

*TSGI nedir?: Tecnicas Reunidas (İspanya), Saipem S.p.A. (İtalya), GS (Güney Kore) ve Itochu (Japonya) firmalarından oluşan bir konsorsiyumdur.



Samm Teknoloji Hakkında

Samm Teknoloji, başta fiber optik sistemler ve nesnelerin interneti olmak üzere farklı sektörlerde hizmetleri olan bir üretim ve mühendislik şirketidir. Evlere kadar fiber (FTTH), veri merkezleri ve fiber optik bağlantı ekipmanlarında pek çok patente sahip olup, kendi Ar-Ge’sinde çok çeşitli ürünler geliştirip sektörün kullanımına sunmuştur.

Ayrıca, anahtar teslim elektrik taahhüt işleri, ısı takip ve izleme ve bilişim sektöründe de hizmetleriyle de lider firmalar arasında yer almaktadır.

Ticari Markalar

Samm, Samm Teknoloji, Foyer, FOTAS SAMM Teknoloji A.S’nin kayıtlı Ticari markalarıdır. Diğer isimler, ilgili sahiplerinin ticari markaları olabilir.