Raspberry Pi Zero

Raspberry Pi Zero Hakkında Açıklama


Raspberry Pi Zero duyurusunun yapıldığı ilk gün tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de bir heyecan yaratmıştı. Tanıtım amacı ile yapılan ilk üretim sınırlı sayıda olduğu için sadece belirli ülkelerde satışa sunulmuştu. Zero’yu Türkiye’ye getirmek için Raspberry Pi lisanslı üreticileri ile yaptığımız görüşmelerde Zero’ların tüm dünyadaki tedarikçilere Aralık ayının sonunda teslim edileceği bilgisi verildi. Samm Teknoloji olarak aldığımız bu bilgi doğrultusunda Zero için ön sipariş toplamaya başlamış ve Ocak ayının ilk haftasında teslimatları yapacak şekilde hazırlıklarımızı tamamlamıştık.

Teslim tarihinin yaklaşmasına yakın yaptığımız görüşmelerde teslimatta bir sorun olmayacağı belirtilmiş, biz de heyecan ile Zero’ları beklemeye başlamıştık.

Üreticilerin öngördüğü teslim tarihinde ürünleri teslim alamadık. Bir süredir devam eden görüşmelerde bugün “Üretim sürecinin planlanandan uzun süreceği, teslimatın Ocak ayına yetişmeyeceği” bilgisi iletildi. Teslimatın ne zaman yapılacağı ile ilgili şuan kesin bir bilgi bulunmamaktadır.

Ön sipariş vererek ödeme gerçekleştiren müşterilerimizin ödemeleri toplu olarak Perşembe günü yapılacaktır.

Zero’yu beklemek isteyen müşterilerimizin mail (raspberrypi@samm.com) ile bu taleplerini iletmesi durumunda ürünler Türkiye’ye geldiği anda teslimat en kısa sürede yapılacaktır. Mailde Sipariş Numaranızı belirtmeniz gerekmektektedir.

Firmamızın dışında gelişen bu olumsuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu bildirmek isteriz.


Samm Teknoloji Hakkında

Samm Teknoloji, başta fiber optik sistemler ve nesnelerin interneti olmak üzere farklı sektörlerde hizmetleri olan bir üretim ve mühendislik şirketidir. Evlere kadar fiber (FTTH), veri merkezleri ve fiber optik bağlantı ekipmanlarında pek çok patente sahip olup, kendi Ar-Ge’sinde çok çeşitli ürünler geliştirip sektörün kullanımına sunmuştur.

Ayrıca, anahtar teslim elektrik taahhüt işleri, ısı takip ve izleme ve bilişim sektöründe de hizmetleriyle de lider firmalar arasında yer almaktadır.

Ticari Markalar

Samm, Samm Teknoloji, Foyer, FOTAS SAMM Teknoloji A.S’nin kayıtlı Ticari markalarıdır. Diğer isimler, ilgili sahiplerinin ticari markaları olabilir.