Prizes for our loyal customers


Prizes for our loyal customers

Date: 2014-12-16

We love to hear from our customers that is why last week we launched online survey

The selected comments of this week are the following:

Mehmet Faruk Ç. 

Samm Teknoloji ile ilk tanışmamız, internet üzerinden RaspberryPi araştırmamız sırasında gerçekleşti. Diğer alternatifler arasından, müşteriler için çok daha rahat bir kullanım sunan alışveriş arayüzü rahatlıkla sıyrılabiliyordu. Detaylı incelememiz sonucunda da, sektöründeki en güvenilir firmalardan biri olduğunu öğrendik ve aklımızda hiçbir şüpheye yer bırakmaksızın siparişlerimizi verdik… Oldukça hızlı ve temiz teslimatı, kusursuz ürünleriyle bizi kendilerine hayran bırakmayı başardılar…

Yusuf O.

Garanti dışı ürün almaktan kaçındığım için, Raspberry pi Türkiye Distribütörü olan SAMM ı seçtim. Bu seçimim bana güven, uygun maliyet ve destek olarak geri döndü. Sipariş öncesi ve sonrası bir problemle karşılaşmamakla birlikte, alışveriş yapmaktan memnuniyet duydum. Raspberry pi ye gelirsek, ben linux dünyasına en az maliyetle atlamak ve ufak robotlar geliştirmek için raspberry pi satın aldım. Geniş kütüphaneleri, her türlü konuda ulaşabileceğimiz destek forumları, eğitim kitapları, insanı yeni şeyler yapmaya ateşleyen mükemmel proje sunumları ile raspberry pi benim hayatıma çok şey kattı. Raspberry pi mi elime aldığımda hala sorarım bu kadar işi hakkaten bu küçük kartmı yapıyor diye kendi kendime ! Teşekkürler Raspberry pi , Teşekkürler SAMM TEKNOLOJİ !

M Enes T.

#BirgünHerkesRaspberryPiLenecek 😉 Bence gömülü sistemler ile uğraşan ilgilenen herkesin elinde bulundurup kapasitesi ölçüsünde kullanması gerek stabil bir cihazdır. Teşekkürler Eben Upton ve ekibi..

Robert R.

Uygun fiyata Samm teknoloji sayesinde bir kaç gün içinde edindim raspberry pi’yi. O kadar çok işlem için kullanıyorum ki raspberry pi yi bilgisayarımın işlem gücünden ve ram yükünden tasarruf dahi ettim. Raspberry pi üreticilerinin ileri versiyonlarına ütü yapma ve çamaşır yıkama fonksyonlarınıda koymalarını istiyorum zira tek eksiği bu gibi işler. Kredi kartı kadar boyu var türlü türlü yeteneği var.

Nazır Dogan

Beni şaşırtan bir hızda geldi.Açıkcası firmanızın reklama daha çok ihtiyaçı oldugunu düşünüyorum.o kadar kalitesiz firma reklamlarla insanları çekereken ,sizin bu hizmeti daha fazla insana duyurmanınız eksiklik gibi geldi bana .


About Samm Teknoloji

Samm Teknoloji is a manufacturing and engineering company with services in different sectors, especially fiber optic systems and IoT. It has many patents in fiber to the home infrastructure (FTTH) and Data Center equipment, and has developed a wide variety of products in its own field and presented it to the use of the industry.

In addition, it is among the leading companies with its services in turnkey electrical contracting works, heat tracing, and informatics sectors.

Trademarks

Samm, Samm Teknoloji, Foyer, FOTAS are registered Trademarks of SAMM Teknoloji A.S. Other names may be trademarks of their respective owners.