Raspberry Pi Display

Raspberry Pi Ekran Duyuruldu


Raspberry Pi Vakfı tarafında 2 yıl önce başlatılan ekran projesi nihayet sona erdi. Başlangıçta 6 ay sürmesi planan projenin yaşanan sorunlar nedeni ile bu kadar uzun sürdüğü belirtiliyor.

Şuan halihazırda HDMI üzerinden görüntü aktarımı sağlayan Raspberry Pi, yeni çıkan ekran sayesinde artık taşınabilir projeler için daha uygun hale gelecek.

Tüm Raspberry Pi’ modelleri ile kullanılabilecek olan ekranını teknik özellikleri şu şekilde;

  1. RGB 800×480 görüntü @60fps
  2. 24-bit renk aralığı
  3. FT5406 10 point kapasitif dokunmatik ekran
  4. 70 derece görüş açısı
  5. Raspberry Pi’yi monte edebilecek metal destekli arka bölme

Raspberry Pi Vakfı tarafından 60$ olarak duyurulan ekran Eylül ayı içinde tüm dünyada satışa sunulmuş olacak. SAMM Teknoloji olarak Ekran’ı en kısa sürede stoklarımıza almak için ön talep başvurusu açmış olduk



Samm Teknoloji Hakkında

Samm Teknoloji, başta fiber optik sistemler ve nesnelerin interneti olmak üzere farklı sektörlerde hizmetleri olan bir üretim ve mühendislik şirketidir. Evlere kadar fiber (FTTH), veri merkezleri ve fiber optik bağlantı ekipmanlarında pek çok patente sahip olup, kendi Ar-Ge’sinde çok çeşitli ürünler geliştirip sektörün kullanımına sunmuştur.

Ayrıca, anahtar teslim elektrik taahhüt işleri, ısı takip ve izleme ve bilişim sektöründe de hizmetleriyle de lider firmalar arasında yer almaktadır.

Ticari Markalar

Samm, Samm Teknoloji, Foyer, FOTAS SAMM Teknoloji A.S’nin kayıtlı Ticari markalarıdır. Diğer isimler, ilgili sahiplerinin ticari markaları olabilir.