loT

Nesnelerin İnterneti


Bu yıl her şeyin internete bağlı olduğu bir yıl olacak. Hepimizi birbirimize bağlayan sosyal ağlarla birlikte, bizi sıkıca bağlayan şeyler artık internet çağında : sensörleri olan yada peripheries ler ile birbiriyle iletişim kurabilen nesneler hayatımızın hemen hemen her durumunu ve çevremizi kontrol eder

Teknoloji artık bize tam anlamıyla çalışan bilgisayarı SD kart boyutuna sığdırmamıza izin veriyor, daha önce internete bağlanamayan nesnelerin internete bağlanması için giriş engelleri önemli ölçüde azalması makul olacaktır.

Aktivite miktarımızı ölçmek ilk adımdı. Akıllı saatler, etkinlik monitörleri gibi sözde giyilebilen-takılabilen aygıtların ilk modellerine şimdi sağlığımızı, ne kadar hızlı ve düzgün koştuğumuzu, nasıl uyuduğumuzu, diş fırçalamamızı ya da duruşumuzu değerlendiren yenileri katıldı. Bunlara evimize bağlanabilen, sıcaklığı, CO2 seviyesini ve ne kadar rahat olduğumuzu ölçen bir grup başka aygıtlar da eklenebilir. Hayatımızın gidişatını değiştiren gelişim evreninden bahsetme gereği duymuyorum

Bunlara ne isterseniz diyebilirsiniz ama bu artık BAZI şeylerin interneti değil, HER ŞEYİN interneti. Bunun internet bağlantılı buzdolaplarıyla, ki hiçbir zaman gerçekleşmedi, bir ilgisi yok ama her şekilde ve büyüklükte firmalar tarafından üretilen sayısız aletlerle tamamen ilgilidir.

Her zaman, pazar ve yatırım fırsatları son sözü söyleyecektir ancak kısaca, 2015 yılı her şeyin bağlantılı olduğu ve SAMM Teknoloji’nin de akıllı yenilikler yaratmak isteyen herkese alet ve ekipman sağladığı bir yıl olacaktır!


Samm Teknoloji Hakkında

Samm Teknoloji, başta fiber optik sistemler ve nesnelerin interneti olmak üzere farklı sektörlerde hizmetleri olan bir üretim ve mühendislik şirketidir. Evlere kadar fiber (FTTH), veri merkezleri ve fiber optik bağlantı ekipmanlarında pek çok patente sahip olup, kendi Ar-Ge’sinde çok çeşitli ürünler geliştirip sektörün kullanımına sunmuştur.

Ayrıca, anahtar teslim elektrik taahhüt işleri, ısı takip ve izleme ve bilişim sektöründe de hizmetleriyle de lider firmalar arasında yer almaktadır.

Ticari Markalar

Samm, Samm Teknoloji, Foyer, FOTAS SAMM Teknoloji A.S’nin kayıtlı Ticari markalarıdır. Diğer isimler, ilgili sahiplerinin ticari markaları olabilir.