Raychem Electric Heating Systems

Raychem Elektrikli Isıtma Sistemleri


Güvenilir, ekonomik, estetik, uzun ömürlü, bakım gerektirmeyen, kolay kurulum ve kullanımlı çevre dostu sistemler. 12 yıl üretici firma garantisiyle, evdeki eşsiz konfor.

“Yapılardaki Güvenlik”

Rampa, yol, kaldırım ve merdivenlerde biriken kar ve buz son derece ciddi kaza ve yaralanmalara neden oluyor.

Kar ve buz birikiminin çatı ve oluklarda meydana getirdiği olumsuz koşullar binalara maddi zarar vermekle birlikte, insan hayatını da tehlikeye sokabiliyor. Raychem,

  • – Olumsuz hava koşullarının meydana getirdiği hasarlara karşı güvenilir koruma sağlıyor,
  • – Buz sarkıtları ve çatıda kar birikmesi riskini ortadan kaldırıyor,
  • – Binaları ve insanları koruyor,
  • – Çatılarda biriken karın kürenmesine gerek kalmıyor,

Boru hatlarında donmaya karşı koruma sistemleri ile;

  • – Boruların donmadan korunması, dolayısıyla donmadan oluşabilecek mekanik arızaların bertaraf edilmesi,
  • – Donma yüzünden oluşabilecek bakım ve tamir masraflarının olmaması,
  • – Akışkan sıcaklığının boru boyunca sabit tutulması,
  • – Boru içerisinde sürekli akışın sağlanması,
  • – Sürekli akışın sağlanması sonucu akışkan transferi için daha az enerji tüketimi sağlanıyor.

Kış dönemlerinde, kar yağışı ve buzlanmanın oluşmasıyla trafik kazalarında artışlar oluyor. Eğimli yollarda, viyadüklerde ve tünel girişlerinde yoğunlaşan gizli buzlanma ve kar birikimi bu kazaların en yoğun görüldüğü noktalar.

Özellikle asfalt yollarda ısıtma sisteminin kurulumu zor. Yüksek asfalt sıcaklığı ısıtma kablosunun dış kılıfının erimesine neden olabiliyor. Ayrıca asfalt içerisinde bulunan agrega kablo mekanik dayanım direncini kırarak kablonun delinmesine hatta kopmasına neden oluyor.

Raychem yüksek sıcaklığa, darbe ve basınca dayanıklı MgO (Magnezyum Oksit) yalıtımlı seri dirençli ısıtma kabloları direkt olarak asfaltın altına uygulanabiliyor. Kabloların üzerinde asfalt makinası çalışabiliyor ve asfalt silindirle sıkıştırılırken asfalt içerisindeki agrega kabloya zarar veremiyor.

Raychem, elektrikli ısıtma sistemleri ile yapılara mimari ve mekanik olarak esnek çözümler sunmakta insan hayatına konfor ve güvenlik katıyor.



Samm Teknoloji Hakkında

Samm Teknoloji, başta fiber optik sistemler ve nesnelerin interneti olmak üzere farklı sektörlerde hizmetleri olan bir üretim ve mühendislik şirketidir. Evlere kadar fiber (FTTH), veri merkezleri ve fiber optik bağlantı ekipmanlarında pek çok patente sahip olup, kendi Ar-Ge’sinde çok çeşitli ürünler geliştirip sektörün kullanımına sunmuştur.

Ayrıca, anahtar teslim elektrik taahhüt işleri, ısı takip ve izleme ve bilişim sektöründe de hizmetleriyle de lider firmalar arasında yer almaktadır.

Ticari Markalar

Samm, Samm Teknoloji, Foyer, FOTAS SAMM Teknoloji A.S’nin kayıtlı Ticari markalarıdır. Diğer isimler, ilgili sahiplerinin ticari markaları olabilir.