Tyco Thermal Controls Underfloor Heating Systems are available in Turkey

Tyco Thermal Controls elektrikli yerden ısıtma sistemleri artık Türkiye’de


Tyco Thermal Controls Raychem’in Pazar lideri olduğu elektrikli yerden ısıtma sistemleri ve endüstriyel ısı takip sistemleri artık Türkiye’de ! 

Akıllı yerden ısıtma nedir: Bir sistem hayal edin, elektrik prizine takılmış bir kablo, iki iletkenli ama uçlarını bağlamanız gerekmiyor. Prize takıldığı andan itibaren kablo otomatik olarak soğuk olan kısımları ısıtıyor, sıcak olan kesimler için enerji tasarrufu sağlıyor. Bu sistem Raychem’in öncü ve lider olduğu kendinden regüleli kablosudur. Endüstriyel, yapısal ve petro kimya tesislerinde yıllardır kullanılan bu sistem son 10 yıldır elektrikli yerden ısıtma sistemlerinde de kullanılmaya başlandı. 

Yıllar önce Raychem laboratuarlarında keşfedilen kendinden-regüleli (self-regulative) ısıtıcı kablo, bir termal algılayıcı ve bir de termostat ünitesinin bileşiminden oluşan kapalı alan ısıtma çözümüdür. 

Kablonun dış katmanı mekanik, elektrik ve kimyasal koruma sağlar. İçerideki çekirdek bölüm ise, paralel iki tel ve arasındaki özel karbon bileşiğinden oluşur. Sistemin işleyişi, paralel bakır kablolar arasındaki özel malzemenin sıcaklık arttıkça iletkenliğini yitirmesi esasına dayanır. Kablonun soğuk olan bölgelerinde, paralel teller arasından daha fazla akım geçer ve ortama ısı yayılır. Sıcaklık arttıkça malzeme genleşir, iletkenliği azalır, ısı yayılımı düşer. 

Konforlu, sağlıklı ve ekonomik ısıtma sistemleri hakkında detaylı bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilir veya bizi arayabilirsiniz. http://www.samm.com.tr 

1 Ağustos 2006 tarihinden itibaren SAMM DIŞ TİCARET ve Tyco Thermal Controls arasında yapılan anlaşmayla SAMM Türkiye genelinde Tyco Thermal Controls Raychem elektrikli yerden ısıtma ürünlerini tek başına dağıtmakla yetkili kılınmıştır. 

Tyco Thermal Controls- Raychem’in diğer sistemleri kar-buz eritme, sıcak su muhafaza sistemleri çatılarda ve su oluklarında kar-buz eritme sistemleri de SAMM tarafından pazarlanmaktadır. 

SAMM aynı zamanda, Tyco-Raychem (Covalance) Korozyon Koruma ürünleri, Tyco Electronics Telecom Outside Plant ürünleri Türkiye dağıtıcısıdır. 


Samm Teknoloji Hakkında

Samm Teknoloji, başta fiber optik sistemler ve nesnelerin interneti olmak üzere farklı sektörlerde hizmetleri olan bir üretim ve mühendislik şirketidir. Evlere kadar fiber (FTTH), veri merkezleri ve fiber optik bağlantı ekipmanlarında pek çok patente sahip olup, kendi Ar-Ge’sinde çok çeşitli ürünler geliştirip sektörün kullanımına sunmuştur.

Ayrıca, anahtar teslim elektrik taahhüt işleri, ısı takip ve izleme ve bilişim sektöründe de hizmetleriyle de lider firmalar arasında yer almaktadır.

Ticari Markalar

Samm, Samm Teknoloji, Foyer, FOTAS SAMM Teknoloji A.S’nin kayıtlı Ticari markalarıdır. Diğer isimler, ilgili sahiplerinin ticari markaları olabilir.