Botas Kırklareli Onerler 36 inch pipe rehabilitation demo

Botaş Kırklareli Önerler’de Jeo-Tekstil Sırtlı GTC ile Rehabilitasyon Demosu


36” çapındaki Botaş Kırklareli Önerler doğal gaz boru hattı jeo-tekstil sırtlı GTC sistemi kullanılarak Kavaklı beldesinde rehabilite edildi. 7 metre boyunda ve kullanımdaki boru ilk once Botaş tarafından kumlandı sonra 1027 sıvı yapışkan uygulandı, daha sonra GTC korozyon koruma bandı sarıldı ve sonunda 950 mekanik koruma katı uygulanarak işlem tamamlandı. 
Uygulama Demosu aşağıdaki ekip tarafından başarı ile gerçekleştirildi. Samm Teknoloji olarak bizlere her türlü yardım ve misafirperverliğini esirgemeyen tüm Botaş personeline teşekkür ederiz.

Demo Ekibi:

 

 Salih Çakı  Elektrik Müh. Kırklareli Şube Müdürü Botaş
 Nihat Yiğit Elektrik Müh.  Teknik Emniyet Müh. Botaş
 Yıldırım Ceylan Teknisyen  Botaş
 Turgay Makaracı Tekniker  Botaş
 AdelaideCappa Satış ve Teknik Temsilci   Berry Plastics
 Kurt Müller Teknik Uzman Bant Montajı Berry Plastics
 Cengiz Akşit Kimya Müh. Ürün Sorumlusu Samm Teknoloji
 Ahmet Akkuş Teknisyen  Samm Teknoloji


 



Samm Teknoloji Hakkında

Samm Teknoloji, başta fiber optik sistemler ve nesnelerin interneti olmak üzere farklı sektörlerde hizmetleri olan bir üretim ve mühendislik şirketidir. Evlere kadar fiber (FTTH), veri merkezleri ve fiber optik bağlantı ekipmanlarında pek çok patente sahip olup, kendi Ar-Ge’sinde çok çeşitli ürünler geliştirip sektörün kullanımına sunmuştur.

Ayrıca, anahtar teslim elektrik taahhüt işleri, ısı takip ve izleme ve bilişim sektöründe de hizmetleriyle de lider firmalar arasında yer almaktadır.

Ticari Markalar

Samm, Samm Teknoloji, Foyer, FOTAS SAMM Teknoloji A.S’nin kayıtlı Ticari markalarıdır. Diğer isimler, ilgili sahiplerinin ticari markaları olabilir.