"Robot Kutusu" has joined the Samm Technology Family.

“Robot Kutusu” Samm Technoloji Ailesine Katıldı.


2014 yılından bu yana maker sektörünün önde gelen firmalarından biri olan “Robot Kutusu”, Samm Technology ile anlaşma imzalayarak, Samm Teknoloji bünyesine katılmıştır.

Varılan anlaşma sonucunda Robot Kutusu’nun kurucu ortaklarından Burak İlarslan da Samm Teknoloji ailesine dahil olacak. Samm Teknoloji olarak Raspberry Pi, micro:bit ve Asus Tinkerboard gibi maker ürünlerinin distribütörlüğünü yapmaktayız. Elektronik ürünlerde Premier Farnell’in lojistik partneri olarak çalışan şirketimiz, Robot Kutusu’nu da bünyesine katarak e-ticaret alanındaki ürün yelpazesini genişletmiştir.



2018 yılı sonunda başlayan süreç, Samm Teknoloji Genel Müdürü Mustafa Akşit ve Robot Kutusu kurucu ortağı Burak İlarslan’ın imzaladığı sözleşme ile resmi olarak tamamlandı. Bu sürecin sonunda Burak İlarslan bilgi işlem departmanımızda proje mühendisi olarak görev alacaktır. Burak Ilarslan’a hoş geldiniz diyor ve Robot Kutusu’nun büyüyen ailemize katılmasının mutluluğunu paylaşıyoruz.


Samm Teknoloji Hakkında

Samm Teknoloji, başta fiber optik sistemler ve nesnelerin interneti olmak üzere farklı sektörlerde hizmetleri olan bir üretim ve mühendislik şirketidir. Evlere kadar fiber (FTTH), veri merkezleri ve fiber optik bağlantı ekipmanlarında pek çok patente sahip olup, kendi Ar-Ge’sinde çok çeşitli ürünler geliştirip sektörün kullanımına sunmuştur.

Ayrıca, anahtar teslim elektrik taahhüt işleri, ısı takip ve izleme ve bilişim sektöründe de hizmetleriyle de lider firmalar arasında yer almaktadır.

Ticari Markalar

Samm, Samm Teknoloji, SAMM Teknoloji A.S’nin kayıtlı Ticari markalarıdır. Diğer isimler, ilgili sahiplerinin ticari markaları olabilir.