SAMM Technology is the first to start MPO/MTP Patchcord Production in Turkey -1

SAMM Teknoloji Türkiye’de ilk yerli MPO/MTP Patchcord Üretimine Başladı


Türkiye’de fiber optik Patchcord üretiminde uzun yıllara dayanan yoğun çalışma ve deneyimden sonra, SAMM Teknoloji üretim hattını en son teknoloji standartlarına yükseltmiş ve çoklu fiber olan MPO/MTP Patchcord üretmiştir. SAMM Teknoloji, Türkiye’de MPO/MTP patchcord üretmeye başlayan ilk şirkettir.

MPO / MTP patchcord üretimimiz, USCONEC sertifikası ile lisanslı ürünlerimizin dünya standartlarında gelişmiş MPO / MTP teknolojisi sunması anlamına gelmektedir.

SAMM Teknoloji, global üreticilerle rekabet edebilmek ve Türkiye’yi lider konumuna getirmek için üretim hattını yükseltmeye devam etmektedir.

ya da adresinden bize ulaşabilirsiniz.telekom@samm.com


MPO/MTP Nedir

MPO “Multi Fiber Push On” un kısaltmasıdır. Daha yüksek bant genişliği ve yoğun uygulamaları desteklemek amaçlı bir konnektörde çoklu fiber bağlantısını sağlamak için geliştirilmiştir.



MPO/MTP Örnekleri



Samm Teknoloji Hakkında

Samm Teknoloji, başta fiber optik sistemler ve nesnelerin interneti olmak üzere farklı sektörlerde hizmetleri olan bir üretim ve mühendislik şirketidir. Evlere kadar fiber (FTTH), veri merkezleri ve fiber optik bağlantı ekipmanlarında pek çok patente sahip olup, kendi Ar-Ge’sinde çok çeşitli ürünler geliştirip sektörün kullanımına sunmuştur.

Ayrıca, anahtar teslim elektrik taahhüt işleri, ısı takip ve izleme ve bilişim sektöründe de hizmetleriyle de lider firmalar arasında yer almaktadır.

Ticari Markalar

Samm, Samm Teknoloji, Foyer, FOTAS SAMM Teknoloji A.S’nin kayıtlı Ticari markalarıdır. Diğer isimler, ilgili sahiplerinin ticari markaları olabilir.