Raspberry Pi ZERO Wireless in Turkey

Raspberry Pi ZERO Wireless Türkiye’de


29 Şubat 2012 tarihinde ilk versiyonu çıkan Raspberry Pi bugün 5. yılını kutluyor. Çıktığı andan itibaren tüm dünyada 12 Milyon adetten fazla satış rakamına ulaşan Raspberry Pi ailesi bugün 5. yılı dolayısıyla yeni bir ürüne daha kavuşuyor.

2015 yılının sonunda piyasaya çıkan ama İngiltere ve Amerika dışındaki ülkelerde satışı olmayan Raspberry Pi Zero’yu Sınırılı sayıda da olsa Türkiye’de satışa çıkartabilmiştik. Bugün ise Raspberry Pi Zero Wireless modelini tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de satışa sunuyoruz.

Raspberry Pi Zero ile aynı yapıya sahip olan Zero Wireless modeli ek olarak dahili Wifi ve Bluetooth özelliklerine sahip. Global satış fiyatı 10 dolar olan Pi Zero Wireless’ın Türkiye satış fiyatı da vergiler hariç 10 dolardır.

Pi Zero Wireless modelinin Standart Kitlerine ve Kamera Kitlerine linklerden ulaşabilirsiniz.
Raspberry Pi tarafından belirlenen satış politikası gereği ürünün her müşteriye satışı 1 adet ile sınırlı olacaktır.



About Samm Teknoloji

Samm Teknoloji is a manufacturing and engineering company with services in different sectors, especially fiber optic systems and IoT. It has many patents in fiber to the home infrastructure (FTTH) and Data Center equipment, and has developed a wide variety of products in its own field and presented it to the use of the industry.

In addition, it is among the leading companies with its services in turnkey electrical contracting works, heat tracing, and informatics sectors.

Trademarks

Samm, Samm Teknoloji, Foyer, FOTAS are registered Trademarks of SAMM Teknoloji A.S. Other names may be trademarks of their respective owners.