Socar Star Refinery-6

SOCAR Star Rafinerisi Elektrik İşleri yapımı sözleşmesini imzaladık


SOCAR Star Rafinerisi Elektrik İşleri yapımı sözleşmesini imzaladık.

Samm Teknoloji Haberler

Tarih: 16 Aralık 2015

İşin Süresi: 30 Ay

İşveren: İlk İnşaat A.Ş.

İşin Adı: Socar Ege Rafinerisi

Yaklaşık 5 milyar USD’lik bir yatırım ile Azerbaycan’lı SOCAR firmasının sahibi olduğu ve TSGI İş ortaklığının ana yüklenici olduğu işin İlk İnşaat’ın yüklendiği kısmın elektrik işleri firmamızca gerçekleştirilecektir.

TSGI ne demektir: TSGI Star rafinerisi yapım işinin ana yüklenicisi olup 4 firmadan oluşmaktadır: Tecnicas Reunidas (İspanya), Saipem S.p.A. (İtalya), GS (Güney Kore) and Itochu (Japonya)


Samm Teknoloji Hakkında

Samm Teknoloji, başta fiber optik sistemler ve nesnelerin interneti olmak üzere farklı sektörlerde hizmetleri olan bir üretim ve mühendislik şirketidir. Evlere kadar fiber (FTTH), veri merkezleri ve fiber optik bağlantı ekipmanlarında pek çok patente sahip olup, kendi Ar-Ge’sinde çok çeşitli ürünler geliştirip sektörün kullanımına sunmuştur.

Ayrıca, anahtar teslim elektrik taahhüt işleri, ısı takip ve izleme ve bilişim sektöründe de hizmetleriyle de lider firmalar arasında yer almaktadır.

Ticari Markalar

Samm, Samm Teknoloji, Foyer, FOTAS SAMM Teknoloji A.S’nin kayıtlı Ticari markalarıdır. Diğer isimler, ilgili sahiplerinin ticari markaları olabilir.